top of page

Biografie

Achter de woorden

Vanaf jonge leeftijd verslind ik boeken en hoopte ik ooit ook zelf aan de slag te gaan als schrijver. Ik ben ook altijd gepassioneerd geweest door taal en dan specifiek door het Nederlands en het Engels, vandaar ook mijn bedrijfsnaam.

Ik experimenteer graag met verschillende schrijfstijlen en technieken. Daarnaast ben ik nooit bang om een project aan te pakken of nieuwe, creatieve manieren te vinden om iets nieuws en origineels te bedenken. Neem gerust contact met me op als je meer wilt weten over mijn werk of mijn innovatieve manier van schrijven.

Ik heb een master in de communicatiewetenschappen en een master in de toegepaste economische wetenschappen met een specialisatie in marketing. Na mijn studies werkte ik mee aan allerlei projecten in grote Belgische bedrijven en multinationals. Zo werkte ik onder andere 2,5 jaar als copywriter voor 1 van de grote Belgische banken en werkte ik mee aan de rebranding van een grote telecom operator. 


Na een tiental jaren in het bedrijfsleven, vond ik het in het midden van de coronacrisis tijd om van richting te veranderen. Gedaan met het streven naar winst voor onbekende aandeelhouders en resoluut gaan voor duurzaam en nuttig werk. Ik liet mijn gouden kooi achter om over te stappen op het hoger onderwijs en het uitbouwen van mijn eigen activiteiten.


Mijn missie is om een persoonlijke bijdrage te kunnen leveren aan en het uitbouwen van projecten die een positieve bijdrage leveren aan onze maatschappij en die ik zelf ook echt beschouw als levensnoodzakelijk voor onze toekomst.

Over mij: Over mij
bottom of page