top of page
  • vanbeurdenellen

Op ontdekkingsreis in de telepathie

Bijgewerkt op: 7 jul. 2022Ik ben al een tijdje bezig met telepathie, dus voelde ik dat ik er ook eens iets mee moest doen op mijn blog en sociale media. De meeste mensen denken bij telepathie vooral aan toevalligheden, zoals iemand die jou opbelt juist op het moment dat je aan die persoon denkt. Maar de vorm van telepathie waar ik het over wil hebben, gaat echt over het bewust versturen van een boodschap. Ik geloof ook dat iedereen op deze manier kan communiceren, maar dat dit iets is dat we opnieuw moeten ontdekken en ontwikkelen in onszelf.


Daarom wil ik graag mijn eigen ervaringen met telepathie met jullie delen, zodat jullie hier ook mee aan de slag kunnen!


Weet je nog die avond in oktober dat Facebook en Whatsapp ineens niet meer werkten? Er was een sociale media black-out. Die avond kwam ik ineens op het idee om eens met telepathie te experimenteren. Ik heb toen naar twee vriendinnen, waar ik heel sterk mee verbonden ben, telepathisch een boodschap doorgestuurd. Zonder dat zij wisten dat er iets zou komen.


Naar de ene stuurde ik een hele simpele boodschap, namelijk: ‘ik ga je iets doorsturen met telepathie, laten we dat eens proberen’. Naar de tweede stuurde ik een hele uitleg. Ze hebben allebei ook iets ontvangen, al was de boodschap niet helemaal duidelijk 😊.

Na die eerste keer ben ik mezelf beginnen afvragen wat ik anders zou moeten doen om een volledige boodschap door te kunnen sturen. En welke energetische centra ik daar dan voor zou moeten gebruiken. Want zelf vind ik dat het woord ‘telepathie’ klinkt alsof je een boodschap van hoofd tot hoofd stuurt, maar ik voel tegelijkertijd dat het hart er ook zeker bij komt kijken. Die eerste keer stuurde ik mijn boodschappen dan ook vanuit mijn hart via mijn hoofd.


Om beter te begrijpen hoe telepathie werkt, ben ik me er dan verder in gaan verdiepen en heb ik er ook met wat andere mensen over gespard. Ik begreep dat telepathie puur een communicatie is van hart naar hart. Het komt er eigenlijk op neer dat hoe minder uw hoofd er tussenkomt, hoe makkelijker het gaat. Daarnaast is het ook belangrijk dat je geen boodschap op zich doorstuurt, maar wel de energetische trilling achter die boodschap.


Met al die nieuwe inzichten, heb ik mijn experiment opnieuw gedaan met één van mijn vriendinnen. Ik vond het voor mezelf gemakkelijker om de energie van een beeld door te sturen dan de energie van een woord, dus zocht ik een beeld dat bij mijn boodschap paste en stuurde ik dat door. En die tweede keer is wel gelukt, de boodschap is volledig aangekomen.


Ik was daar eigenlijk toch wel van verschoten, wat dat had ik toen eerlijk gezegd niet verwacht. Maar nu achteraf gezien denk ik dat die sociale media black-out eigenlijk helemaal geen toeval was. Als ik plots het idee krijg om iets telepathisch door te sturen, dan zullen er zeker nog andere mensen hetzelfde idee hebben gekregen. Misschien was het wel de bedoeling om telepathisch communiceren te stimuleren en wat meer onder de aandacht te brengen bijvoorbeeld.


Als je graag nog meer wil horen over mijn ervaringen met telepathie, bekijk dan zeker de video hierover op Instagram. https://www.instagram.com/p/CWvIwOaDBLE/


Wie van jullie is hier ook mee bezig? Ik ben heel benieuwd naar jullie eigen ervaringen!

Deze blog is geschreven door copywriter Ellen Writes en gebaseerd op de Instagram live video van Annemie: https://www.instagram.com/p/CWvIwOaDBLE/Dit bericht verscheen op annemiejansen.be en de originele versie kan je daar ook nalezen.0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
Post: Blog2_Post
bottom of page