top of page
  • vanbeurdenellen

Wie is Ellen Writes eigenlijk?Hi, ik ben Ellen.

Copywriter, vertaler en ook docent!

Ja, ik geef wel degelijk les en dat aan een hogeschool in het Brusselse.


Geef je dan ook les over copywriting?

Nee, copywriting doe ik in bijberoep en is echt een hobby. Ik heb in een vorig leven wel als professionele copywriter gewerkt voor een grote Belgische bank en een telecom bedrijf.


Welke vakken geef je dan wel?

Economische en ICT vakken. Ik heb namelijk een tiental jaar doorgebracht in de financiële sector, waaronder als scrum master en project manager in de ICT. In het midden van de Coronacrisis had ik het er wel mee gehad en maakte ik de switch naar het onderwijs.


Zo, jij hebt precies al wel wat watertjes doorzwommen.

Ja dat klopt, ik heb een hele brede interesse en gelukkig maar! Dankzij mijn veelzijdigheid werk ik ook op heel diverse projecten als copywriter.

Zo corrigeerde ik deze zomer een Engelstalig wetenschappelijk boek over ecologie, las ik een novelle na voor een uitgeverij en schreef ik aan een werkboek over energetisch eten.


En staan die dan allemaal op je website?

Nee, ik heb niet altijd zomaar het recht om de content die ik schrijf onbetaald te publiceren.

Ja, af en toe is het wel jammer dat ik niet al mijn talenten kan showcasen op www.ellenwrites.be, maar dat hoort nou eenmaal bij de job.


En waarom ben je pas zo laat in je leven zelfstandige geworden?

Goh, nou wordt het wel persoonlijk wat je vraagt 😉. Ik heb net een hele moeilijke periode achter de rug en ik wou 100% klaar zijn om de stap te zetten. Maar nu voel ik me echt klaar om me er helemaal in te smijten!13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Hallo!

Lente!

Post: Blog2_Post
bottom of page